SPEKEMAT

Spekemat – enkel festmat og hygge til hverdags

Velkommen til vår verden av spekemat, hvor tradisjon møter smak og kvalitet. Spekemat er en høyt elsket del av norsk matkultur og har en lang historie med røtter dypt forankret i våre fjell og daler.

Med sin karakteristiske smak, saftighet og delikate krydderaromaer, er spekemat en ekte fest for sansene og en essensiell del av enhver sammenkomst eller feiring.

Ekte mat – ekte glede

Smaken av norsk matkultur

La oss ta deg med på en smaksreise gjennom vår spekemattallerken. Den inneholder et utvalg av spekeskinke, salami, spekepølse, potetsalat, eggerøre, grønnsalat og flatbrød. Opplev den autentiske smaken av norsk matkultur på sitt beste.

Velkommen til en verden av matglede hos Lille Handleri.

Et godt utvalg av ypperste kvalitet

Vi på Lille Handleri er stolte av å tilby et nøye utvalgt menyer av ypperste kvalitet, håndlaget med kjærlighet og dedikasjon til tradisjonelle metoder.

Enten det er til en enkel lunsj, en festlig anledning eller som en del av et koldtbord, er vårt utvalg garantert å tilfredsstille selv de mest kresne ganer.

Spekemat

Pris pr person kr 265,-
Tillegg: nybakt brød 25,-

Ønsker du kaker og desserter?

La oss sammen komme frem til hvordan den perfekte kaken eller desserten til deres selskap/arrangment skal se ut og smake. Vi har mange forslag til smak og utseende og følger gjerne sesong når det gjelder råvarer.
Helle Reklev med en tapastallerken - kontakt oss
Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hva ønsker du informasjon om?