Delikatessebutikken på Vik Torg

Din lokale delikatessebutikk

Lille Handleri er en delikatessebutikk på Vik Torg i Hole. Her er vi opptatt av kvalitet og godt håndverk. Vi har et godt utvalg av ost, tapas, kjøtt, spekemat og annet godt tilbehør. Hos oss kan du bestille gavekurver, ostefat og spekemat som passer til alle anledninger. I vår innholdsrike ferskvaredisk finner du også tapas og andre råvarer av høy kvalitet.

Hos oss finner du de beste råvarene og god hjemmelaget mat. Vi har også catering til store og små anledninger.

Ekte mat – ekte glede

Deilige nybakte brød

Den uimotståelige duften av nybakt gjærbakst venter på deg. Vi er stolte av å tilby alltid ferske nystekte bakervarer som vil friste og glede ganen din.

Vår stolthet er å kun bruke de ferskeste råvarene og å lage alt fra bunnen av. Hver bit av våre brød, kaker, påsmurt og kanelsnurrer er fylt med ekte smak og kjærlighet til håndverket.

Utforsk delikatessebutikk og vårt varierte utvalg og la deg forføre av den perfekte blandingen av sprø skorper og myke krummer. Besøk oss i dag og la deg bli fortryllet av den ferske og herlige smaken av ekte bakerikunst.

Hos oss er hver bit en bit av glede.

Butikken er full av smaksrike oster

Delikatessebutikken har et stort utvalg av oster som vil pirre og utfordre smaksløkene dine. Våre oster passer perfekt til tapas, ostefat og koldtbord. Dette er oster som har smaksrike kulturer og som har fått god lagring slik at en kraftig ostesmak har fått utviklet seg.

Utforsk vårt skattekammer av delikate smaker, fra kremete brie og rødkitost til pikant blåmuggost og mild mozzarella. Hver ost forteller sin egen unike historie og lokker deg inn i en verden av nye smaksopplevelser.

La deg forføre av aromaen og konsistensen til våre smaksrike oster, og opplev ekte smaker og ekte glede med hvert bitt.

Delikatesser i vår ferskvaredisk

Vår ferskvaredisk har et stort utvalg av høykvalitets produkter. Her finner du mørt kjøtt, saftige biffer og et stort utvalg av spekeskinker. Våre ferske og saftige reker, hjemmelagde skagenrøre og velsmakende fiskekaker vil gi en smak av havet, mens våre hjemmelagde karbonadekaker er perfekt til en velsmakende lunsj eller middag.

Gjør måltidene dine til en fest med vårt utvalg av håndplukkede delikatesser, deilig spekeskinker, ferske salater og mye mer. Uansett om du planlegger en enkel lunsj eller en middag med venner, vil vår ferskvaredisk tilby førsteklasses råvarer og inspirasjon.

Besøk vår delikatessebutikk i dag og la deg bli fortryllet av vårt utvalg og fantastiske råvarer.

Stort utvalg av spekepølser

Vi har et godt og unikt utvalg av spekemat med gode smaksopplevelser. Spekepølser passer like godt på et festbord som til hverdags eller i tursekken.

En riktig god spekepølse skal inneholde rene gode råvarer hvor kjøtt og flesk er hovedingredienser, og så er det krydderet da. Det er hemmeligheten. Det må smake godt.

Vi legger stor prestisje i å kunne tilby spennende spekepølser av høy kvalitet.

Matgaver som firmagave til ansatte og forbindelser

Gi noe ekstraordinært til dine ansatte med vårt store utvalg av firmagaver fra Lille Handleri.

Utforsk vårt eksklusive utvalg av smakfulle godbiter, inspirert fra de beste tradisjonene innen norsk matkultur og de mest utsøkte råvarene.

Fra håndplukkede lokale delikatesser til eksklusive gourmetprodukter, våre gaver er en feiring av kvalitet og smak. Oppdag våre gode tilbud, spennende pakker og skreddersydde smaksgaver som vil glede dine ansatte eller forretningsforbindelser.

Åpningstider for butikken vår
på Vik Torg i Hole

Mandag: Stengt
Tirsdag: 11:00 - 17:00
Onsdag: 11:00 - 17:00
Torsdag: 11:00 - 18:00
Fredag: 11:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00

Kom innom oss for en hyggelig handel.
Helle Reklev med en tapastallerken - kontakt oss
Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hva ønsker du informasjon om?

Kontakt oss

+47 99 59 59 33

Vik Torg 2, 3530 Røyse