OM OSS
Ekte mat - ekte glede

Litt om oss - Lille Handleri

I 2014 begynte historien om Lille Handleri som et enkeltmannsforetak med en lidenskap for ekte mat og ekte glede. Vårt første utsalg på Sokna var et lite hjørne fylt med hjemmelagde delikatesser og nøye utvalgte råvarer. Vi delte vår kjærlighet for lokal mat med lokalsamfunnet, og responsen var overveldende.

Etter noen år med suksess bestemte vi oss for å utvide og flyttet til Helgelandsmoen i slutten av 2016. Her dyrket vi vår lidenskap for catering, og leverte førsteklasses måltider til arrangementer store og små. Vår dedikasjon til hjemmelaget mat og fokus på kvalitetsråvarer var kjernen i alt vi gjorde, og våre kunder satte pris på den autentiske smaken og omsorgen som gikk inn i hvert måltid.

I 2021 tok vi det neste skrittet i vår reise og etablerte selskapet Lille Handleri AS. Med et stort sprang flyttet vi til Vik Torg, hvor vi nå har et vakkert utsalg av delikatesser, lokal mat og våre egne hjemmelagde produkter. Vi ønsker å være en destinasjon hvor folk kan oppleve ekte mat og ekte glede, enten det er gjennom våre cateringtjenester eller ved å besøke vårt sjarmerende utsalg. Vår historie er en historie om lidenskap, dedikasjon og kjærlighet til mat.

Vi er stolte av våre røtter og ser frem til å fortsette å dele vår lidenskap for ekte mat med lokalsamfunnet vårt. 

Velkommen til Lille Handleri; ekte mat – ekte glede.

Vertskapet på Lille Handleri med vare fra ostedisken - om oss

Mat til en spesiell anledning?

Vår catering er skreddersydd for å imøtekomme dine ønsker og behov. Enten det er et lite selskap eller en stor fest, vil vi sørge for å levere en matopplevelse som vil imponere gjestene dine.

Arrangere et selskap eller en begivenhet?

Våre selskapslokaler er det perfekte stedet å samle dine kjære. Vi hjelper deg med å planlegge og gjennomføre arrangementet, og sørger for maten du ønsker. 

Om oss og vårt matglade team

Helle Reklev

Helle er utdannet kokk med viderutdanning i norsk matkultur. Hun har jobbet som kokk i over 20 år blant annet på Kleivstua og som kjøkkensjef på Thorbjørnrud hotell. Helle startert Lille handleri i 2014 og er idealistisk opptatt av råvarer og velger alltid de beste råvarene tilgjengelig. Ved siden av å lage smakfull og god mat er hun også en dyktig baker av både gjærbakst og kaker.

Telefon: 99 59 59 33
lillehandlerias@gmail.com

Gunnar Reklev

Gunnar er gift med Helle og er Lille handleris altmuligmann. Han er egentlig utdannet kroppsøvingslærer og personlig trener, men har tatt større del i Lille Handleri de siste årene. Han har med årene fått stor interesse for kvalitetsmat. Spesielt ost er Gunnar veldig interessert i. Etter endt treningsøkter og daglig jobb i skolen hjelper han ofte til i butikken og da finner vi han ofte bak ostedisken eller i kassa hvis han ikke har sneket seg inn på kjøkkenet for prøvesmaking.


Telefon: 99 59 59 33
lillehandlerias@gmail.com

Anita

Anita er fra Kristiansand, men har bosatt seg på Vik med mann og hund. Hun er ofte å se i kassa, lager utrolig god kaffe og blitt en reser på kakebaking. karbonader, vårruller og tapasboller har blitt hennes spesialiteter.


Telefon: 99 59 59 33
lillehandlerias@gmail.com
Helle Reklev med en tapastallerken - kontakt oss
Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hva ønsker du informasjon om?

BETINGELSER & LEVERINGSINFORMASJON

Lille Handleri leverer catering 7 dager i uken.

Maten kan hentes hos Lille Handleri på Vik Torg, 3530 Røyse eller leveres etter avtale.

Send inn deres bestilling i god tid før selskapet. På denne måten holder vi av kapasitet til dere, både hva gjelder matlagingen og eventuell leveransetid. Endring av antall kuverter og supplering av tilleggsrett(er), kake(r) eller dessert kan gjøres frem til 5 dager før selskapet.

Avbestilling uten kostnad må skje senest 5 dager før selskapet.

Alle priser er inkl 15% mva og eks levering/ henting.

Priser for levering av mat:
Hole kr 250,-
Ringerike kr 350,-

Levering utenfor disse områdene avtales særskilt.

Pris for henting av fat i etterkant av selskapet følger samme takster.
Henting av mat og retur av fat selv er kostnadsfritt.

Avbestilling 2- 4 dager før faktureres 50% og avbestilling dagen før selskapet faktureres i sin helhet.

Faktura for oppdrag sendes på e-fakura, e-post eller sms i etterkant av selskapet.

Det er en ukes betalingsfrist på faktura med mindre annet er avtalt.

Retur av fat:
Dersom dere ønsker å få fatene hentet dagen etter plasseres de utenfor huset, og så plukker vi de opp. Dersom det er behov for å få de hentet i et spesifikt tidsrom avtales dette nærmere. Dere kan også selv foreta retur av fat mellom kl.12.00 – 18.00 i ukedager og kl. 10.00 – 16.00 på lørdager. Andre tidspunkter etter avtale.

Dersom antall fat hentet/ returnert ikke stemmer overens med utlevering vil manglende fat faktureres.

For å bestille mat send oss en mail på lillehandlerias@gmail.com, melding via Messenger eller ta kontakt med oss på telefon 995 95 933

Du når oss alle dager i mellom kl. 08.00 til 19.30 

Kontakt oss
+47 99 59 59 33

Vik Torg 2, 3530 Røyse